Rejestracja

Rejestracja na tej stronie jest łatwa. Po prostu wypełnij pola poniżej, a my natychmiast stworzymy nowe konto dla ciebie.

Szczegóły konta

Szczegóły profilu

Imię (wymagane)

To pole jest widoczne dla: Wszyscy

Lokalizacja (dobrowolne)

Twoja lokalizacja

To pole jest widoczne dla: Wszyscy Zmień

Kto może zobaczyć to pole?
Zamknij
Bio (dobrowolne)

O sobie

To pole jest widoczne dla: Wszyscy Zmień

Kto może zobaczyć to pole?
Zamknij
Regulamin (wymagane) Akceptuję regulamin: http://akademia.fundacjahs.org/regulamin-sklepu-internetowego/

To pole jest widoczne dla: Tylko ja

Polityka prywatności (wymagane) Akceptuję politykę prywatności: http://akademia.fundacjahs.org/polityka-prywatnosci/

To pole jest widoczne dla: Tylko ja

Zgoda na przetwarzanie danych (wymagane)

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez FUNDACJĘ HINC SAPIENTIA Adres: al. Korfantego 125 A, 40-156 Katowice Adres do KORESPONDENCJI i PRZESYŁEK: jak wyżej tel. +48 607 16 82 62 e-mail: biuro@fundacjahs.org firma wpisana do Krajowego Rejestru Sadowego – Dział Stowarzyszenia pod numerem KRS: 0000678872 i posiada nadany numer NIP: 9542778249 w celu założenia i utrzymywania mojego konta użytkownika na warunkach opisanych w REGULAMINIE i przy zachowaniu przepisów rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO). Zostałem poinformowany, że zgodę mogę wycofać w dowolnym momencie. Zostałem poinformowany, że mam prawo wglądu, poprawiania oraz żądania usunięcia moich danych osobowych w dowolnej chwili.

To pole jest widoczne dla: Tylko ja

Platforma Szkoleń Video © Wszystkie prawa zastrzeżone.